Excelsior’31 Top Support is supporter van het Regioplan

Foto bij  Excelsior’31 Top Support is supporter van het Regioplan

Excelsior’31 Top Support is supporter van het Regioplan

Excelsior’31 Top Support is verheugd aan te kondigen dat de businessclub nu supporter is van het Regioplan van de FC Twente/Heracles Academie. Deze support is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het jeugdvoetbal in onze regio, waar volop talent aanwezig is.

Het Regioplan is gericht op het optimaal benutten van de potentie die onze voetbalregio biedt. Door samen te werken met partnerclubs wil de academie de kwaliteit van het jeugdvoetbal verbeteren en een sterke basis leggen voor de toekomst van het spel. Door het Regioplan de supporten, steunen we niet alleen de ontwikkeling van talenten, maar kan de academie in de gehele regio ook doorgroeien.

De FC Twente/Heracles Academie organiseert tal van kennisdelingsactiviteiten die gericht zijn op de ontwikkeling van het kader bij amateurverenigingen. Met het Regioplan krijgen amateurclubs extra mogelijkheden om zichzelf te verbeteren en hun jeugdspelers nog beter te ondersteunen.

We zijn enthousiast over deze samenwerking en kijken uit naar de positieve impact die we samen kunnen maken op het jeugdvoetbal in onze regio.

Kalender icoon donderdag 3 oktober 2024 14:38 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers