Scheidsrechters gezocht! (Wil jij ons helpen?)

Foto bij Scheidsrechters gezocht! (Wil jij ons helpen?)

Scheidsrechters gezocht! (Wil jij ons helpen?)

Voor onze vereniging zijn wij op zoek naar scheidsrechters (man/vrouw), die ons scheidsrechtersteam willen versterken. We zoeken vrijwilligers die af en toe een wedstrijd willen fluiten op de zaterdag. Het gaat hier om lagere jeugd- (jongens- en meiden) en lagere senioren-/vrouwenteams. 

De speeltijden van de jeugdwedstrijden variëren van 8.30 uur tot 12.45 uur. De senioren spelen om 12.45 uur en 14.30 uur. Wekelijks hebben we tijdens de competities op zaterdag, tussen de 30 en 40 wedstrijden.

We zijn trots op de scheidsrechters die we hebben, maar met dit aantal is het elke week weer een puzzel om alle  wedstrijden te kunnen voorzien van een scheidsrechter. Daarom zijn we op zoek naar jou. Het zou al mooi zijn dat je 1x in de 2 á 3 weken een wedstrijd zou willen fluiten. Maar mocht je interesse hebben om (bijna) elke week te willen fluiten, dan kan dat natuurlijk ook.

Je hoeft geen lid te zijn van Excelsior’31. Als club bieden wij een scheidsrechterstenue en na afloop van de wedstrijd kan er een drankje en eventueel een versnapering verkregen worden. Afhankelijk van het aantal wedstrijden dat er wordt gefloten, verstrekken wij een kleine onkostenvergoeding.

Ook is er de mogelijkheid om kosteloos de cursus Verenigingsscheidsrechter van de KNVB te volgen. Bij  voldoende animo, kan deze bij Excelsior’31 worden gehouden. Anders is er altijd de mogelijkheid om ergens in de regio een scheidsrechterscursus van de KNVB te volgen.

Wij zijn een mooie, groeiende en bloeiende vereniging, (Bijna 1900 leden), waarbij sportiviteit en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Als scheidsrechter kun je daar een mooi en gewaardeerd onderdeel van worden.

Heb je interesse of  eventuele vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met 1 van de scheidsrechterscoördinatoren, Erik Haase  (jeugd ) 0630189630 of Han Aaftink (senioren) 061771 4594.
 

Kalender icoon donderdag 26 september 2024 15:08 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers