Donderdag 31 oktober bij Excelsior'31: Hemink Voetbaldag (geef je op!)

Donderdag 31 oktober bij Excelsior'31: Hemink Voetbaldag (geef je op!)

Op donderdag 31 oktober, in de herfstvakantie, organiseert de voetbalschool PB Soccer uit Almelo in samenwerking met uitgeverij en reclamebureau News Outside uit Tubbergen de 1e editie van de Hemink Voetbaldag bij voetbalvereniging Excelsior’31 in Rijssen. Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes in en om de gemeente Rijssen-Holten tussen 6 en 14 jaar. Het sportcomplex De Koerbelt van Excelsior’31 in Rijssen is uitermate geschikt voor het organiseren van zo’n Voetbaldag omdat het hoofdveld een prachtig kunstgrasveld is en er een schitterende tribune aan grenst!

Gekwalificeerde trainers en dagindeling

De Hemink Voetbaldag vindt op donderdag 31 oktober plaats onder begeleiding van gekwalificeerde trainers uit de regio met ervaring bij de FC Twente/Heracles Academie. De deelnemers krijgen een gratis voetbalshirt. Deelnemers komen rond 9.00 uur aan bij Excelsior’31 in Rijssen en in de kantine krijgen ze uitleg over de Hemink Voetbaldag. Dan start hun avontuur als echte (prof)spelers die gaan genieten van een Champions League-sfeer. De voetbalshirts hangen klaar in de kleedkamer voor de deelnemers en ze gaan door een rookgordijn en Champions League hymne het hoofdveld op. Er worden gevarieerde trainingsoefeningen gedaan met leuke prijsjes en vervolgens is het tijd voor een gezamenlijke lunch. ’s Middags is er een toernooivorm en de winnaars mogen in de sfeer van de grote Champions League op de foto. Er gaat niemand met lege handen naar huis. iedereen krijgt het voetbalshirt mee naar huis en daarnaast een goodie bag met daarin een bidon, het profcontract en ook een groepsfoto op A4 formaat.

Deelname in en om de gemeente Rijssen-Holten

Het evenement is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor kinderen uit Rijssen, maar ook voor kinderen uit Holten. Maar buiten de gemeente Rijssen-Holtenn zijn de kinderen welkom om mee te doen, denk hierbij aan plaatsen zoals Enter, Wierden, Nijverdal, Markelo, Goor etcetera. Plezier en samenspelen voert de boventoon en iedereen wordt er beter van. Het leukste is dat de jeugdspelers een gave Hemink Voetbaldag beleven, die ze zich nog lang zullen herinneren!

Gratis voetbalshirt / sponsoring / aftermovie

Bedrijven hebben de mogelijkheid om voor een marginaal bedrag per deelnemer hun bedrijfslogo op het voetbalshirt te krijgen. De kinderen blijven het hele jaar in dit lange mouw thermoshirt blijven trainen Daarnaast wordt er ook een gave aftermovie gemaakt van deze Hemink Voetbaldag waarbij de sponsoren op de voetbalshirts weer zichtbaar zijn, Ook komen de sponsoren op 2 grote spandoeken/persdoeken in spanframes. Deze worden gebruikt als achtergrond. En iedere deelnemer/deelneemster krijgt op het einde van de dag een groepsfoto op A4 formaat mee met daarop ook de bedrijfslogo’s van de sponsoren.

Vroegboekkorting

Voor de Hemink Voetbaldag in de herfstvakantie geldt een actie middels vroegboekkorting. Normaliter zijn de kosten € 39 maar tussen 16 en 30 september betaal je slechts € 35. Dus allemaal snel opgeven voor deze prachtige Hemink Voetbaldag, waarbij een onvergetelijke dag als jeugdvoetballer wordt beleefd!

Bekijk de aftermovie van vorig jaar!

Link naar YouTube 

Inschrijven kan al via de website van PB Soccer:

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN!
 

Kalender icoon woensdag 18 september 2024 17:30 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers