Aankomende vrijdag bekerduel voor futsallers Excelsior’31

Foto bij Aankomende vrijdag bekerduel voor futsallers Excelsior’31

Aankomende vrijdag bekerduel voor futsallers Excelsior’31

De futsallers van Excelsior’31 spelen aankomende vrijdag de tweede voorronde van de landelijke KNVB-beker. Nadat de Rijssenaren in de eerste voorronde waren vrijgeloot, treft het in deze ronde in thuishaven Sporthal de Reggehal om 21:00 uur het reserveteam van meervoudig landskampioen FC Eindhoven.

Het reserveteam van FC Eindhoven komt in de competitie uit in de Topklasse, één niveau onder de Eerste Divisie, het niveau waar Excelsior’31 acteert. Afgelopen seizoen wisten de Eindhovenaren beslag te leggen op de regionale beker, waardoor het dit seizoen mag instromen in de landelijke beker.

De Eindhovenaren lieten zich al direct zien in de eerste voorronde middels een zege op een eerstedivisionist. Echter, een verrassing was het eigenlijk niet. FC Eindhoven trad deze wedstrijd voornamelijk aan met spelers uit de hoofdmacht (eredivisie). Aangezien dit seizoen de competitie in de eredivisie pas halverwege oktober begint in verband met het WK-futsal en Nederland hieraan deelneemt, lijkt het er op dat FC Eindhoven spelers uit de hoofmacht, welke niet actief zijn op het WK-futsal, voorlopig hun wedstrijden in het reserveteam laten spelen.

Supporters zijn zoals gewoonlijk van harte welkom. De entree is gratis.

Kalender icoon dinsdag 17 september 2024 10:50 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers