Jos van den Berg overleden

Foto bij Jos van den Berg overleden

Jos van den Berg overleden

Met grote verslagenheid heeft Excelsior’31 kennisgenomen van het overlijden van Jos van den Berg

Jos voetbalde in de jaren 70 in de selectie van Excelsior’31 en speelde voornamelijk zijn wedstrijden in het 2e. Daarnaast was Jos meer dan 10 jaar betrokken bij het G-Team. Hij was met veel passie aanwezig bij de trainingen op zaterdagmorgen, wedstrijden en toernooien. Altijd met een grote lach en de spelers genoten volop van zijn grappen en grollen. Daarnaast was hij bij elke thuiswedstrijd van Excelsior’31 aanwezig. 

 

 Excelsior’31 wenst zijn vrouw Dinie, Ardwin en Wendy, Janita en Jan, Rianne, kleinkinderen, verdere familie en overige naasten sterkte met het verwerken van het grote verlies. 

De dankdienst voor zijn leven, waarvoor u bent uitgenodigd, is op maandag 9 september om 09.45 uur in De Hoeksteen, Kroonweide 2 in Rijssen. Voor aanvang van de dienst is er gelegenheid om de familie te condoleren van 09.00 uur tot 09.30 uur.

Ook is er gelegenheid om de familie thuis te condoleren en afscheid te nemen op zaterdag 7 september van 19.00 uur tot 19.30 uur. Het adres is Diekjansweg 78, ingang via de Broedersdijk.

Condoleren kan op www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance

Tevens is de dienst online te volgen op www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten



Kalender icoon donderdag 5 september 2024 12:47 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers