TOTO KNVB Bekerwedstrijd V.V. Gemert - S.V. Excelsior'31

Foto bij TOTO KNVB Bekerwedstrijd V.V. Gemert - S.V. Excelsior'31

TOTO KNVB Bekerwedstrijd V.V. Gemert - S.V. Excelsior'31

Dinsdag en woensdag zijn er de eerste TOTO KNVB wedstrijden.

Dinsdag 3 en woensdag 4 september begint de strijd om de TOTO KNVB Beker met 32 wedstrijden in de 1e kwalificatieronde. Vervolgens vindt op donderdag 5 september om 19.00 uur de loting (digitaal) plaats voor de 2e kwalificatieronde. Deze ronde wordt gespeeld op dinsdag 24 en woensdag 25 september 2024.

Excelsior'31 speelt woensdag 4 september tegen V.V. Gemert. Aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur. 
De toegang is vrij en er is een grote parkeerplaats waar voor de bezoekers genoeg ruimte is. (De routebeschrijving)

Ten aanzien van alle wedstrijden om de TOTO KNVB Beker 2024/’25 geldt het volgende:

Bij gelijke stand:

- Als de stand na 90 minuten gelijk is, wordt er een verlenging gespeeld van twee keer 15 minuten;
- Als er na twee keer 15 minuten verlengen nog geen winnaar is, worden er strafschoppen genomen;
- De strafschoppen worden genomen aan de hand van de Spelregels Veldvoetbal (dus om en om).

Wissels en wisselmomenten:

Alle teams mogen 5x wisselen in 3 wisselmomenten. De rust telt niet als wisselmoment;
In aanvulling hierop geldt dat in geval van verlenging elk team één extra wissel en wisselmoment kan inzetten/gebruiken. Dit is dus in aanvulling op de wissels/wisselmomenten die eventueel niet ingezet zijn in de reguliere 90 minuten. Wanneer je daar dus 4x gewisseld hebt in 2 wisselmomenten, zou je in de verlenging nog twee spelers mogen wisselen in twee wisselmomenten. De periode tussen de 90 minuten en start verlenging + de rust van de verlenging worden niet als wisselmoment gezien;
Er mogen maximaal 12 wisselspelers en maximaal 7 stafleden op de bank plaatsnemen;
In geval van (een vermoeden van) een hersenschudding mag er een extra wissel (witte wissel) worden ingezet. Het volgende is van toepassing op deze extra witte wissel:

Op het moment dat een elftal een speler vervangt op basis van de witte wissel, krijgt de tegenstander de mogelijkheid om één extra speler te vervangen en krijgt hiervoor alsdan één extra wisselmoment.
Vanzelfsprekend gaan wij ervan uit dat deze mogelijkheid - die is bedoeld om het welzijn van de spelers te beschermen zonder dat een team daar een tactisch en numeriek nadeel van ondervindt - niet misbruikt wordt. 
De medische staf van de club waarvan een speler een vermoedelijke hersenschudding heeft, bepaalt of deze extra wissel wordt ingezet. De arbitrage is hier dus niet verantwoordelijk voor.
 Vuurwerk:

Bij deze wedstrijden geldt dat – net als bij de reguliere competitiewedstrijden – het afsteken van vuurwerk verboden is. Deze wedstrijden worden gespeeld onder de sectie Betaald Voetbal. Wanneer er toch geconstateerd wordt dat vuurwerk wordt afgestoken, zal dit dus ook door de Aanklager Betaald Voetbal in behandeling worden genomen.

 
Kalender icoon maandag 2 september 2024 15:12 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers