Voorbeschouwing Excelsior'31 - vv Eemdijk

Foto bij Voorbeschouwing Excelsior'31 - vv Eemdijk

Voorbeschouwing Excelsior'31 - vv Eemdijk

Daar waar veel - met name jonge - Excelsior-leden nog genieten van de laatste vakantiedagen, speelt Excelsior’31 komende zaterdag alweer de derde competitiewedstrijd van het seizoen. In de 2e thuiswedstrijd is vv Eemdijk de tegenstander. 

Na de gewonnen wedstrijd tegen Ajax in de eerste wedstrijd, verloor Excelsior’31afgelopen week met 3-1 van TEC in Tiel. Givan Werkhoven maakte zijn tweede doelpunt van het seizoen, het was echter niet genoeg om opnieuw punten bij te schrijven. In de Betuwe werd duidelijk dat in de Derde Divisie fouten sneller worden afgestraft en er tegelijkertijd effectief moet worden omgegaan met kansen om wedstrijden niet te verliezen. 

vv Eemdijk heeft één punt na twee wedstrijden. In de eerste wedstrijd met 0-0 gelijk gespeeld tegen Sportlust’46. De groene formatie uit Bunschoten-Spakenburg speelden een uur lang met 10 man, maar wist toch knap stand te houden tegen Sportlust. In de tweede wedstrijd verloor Eemdijk met minimaal verschil van sc Genemuiden. Op het eigen sportpark De Vinken verloor het team van hoofdtrainer Patrick Posthuma met 0-1.

Zeven seizoenen speelden Excelsior’31 en Eemdijk voor het laatst tegen elkaar. In Rijssen won de thuisploeg met 1-0 door een doelpunt van Niek Davina. Uit werd er destijds niet gescoord en bleef het 0-0.

De wedstrijd op Sportpark De Koerbelt begint om 14.30u en staat onder leiding van scheidsrechter Stan Smit en assistent-scheidsrechters Nick Veldhuis en Brett van Ool. 

Na afloop van  de wedstrijd is er weer de nodige gezelligheid op het terras georganiseerd door de Supportersvereniging van Excelsior’31, De kiosk is open en natuurlijk zal het Rad van Fortuin weer draaien.

Kalender icoon zaterdag 24 augustus 2024 20:50 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers