Ons oudste lid Anton Pijffers is overleden

Foto bij Ons oudste lid Anton Pijffers is  overleden

Ons oudste lid Anton Pijffers is overleden

Met grote verslagenheid heeft Excelsior’31 kennisgenomen van het overlijden van Anton Pijffers.

Anton was sinds 1 augustus1946 lid en daarmee het oudste lid van onze vereniging.

Voetbal was iets wat Anton van huis uit mee kreeg, samen met zijn vader bezocht hij de voetbalwedstrijden van Excelsior’31. Hij was 12 a 13 jaar toen zijn voetbalcarrière begon. In die tijd had de club 3 senioren- en 2 juniorenteams, van selectieteams hadden ze nog niet van gehoord. Toen Anton 16 werd moest hij weer naar school, 2 jaar naar de Grafische school in Enschede en 2 jaar naar Zutphen. Daarna ging hij het leger in. Vanaf z’n 22e tot ongeveer z’n 33e waren de jaren van Antons voetbalcarrière. Anton zat tot kortgeleden bijna elke thuiswedstrijd van Excelsior’31 op de tribune.

 Excelsior’31 wenst zijn vrouw Dina, Mandrie, Anita en Jan, Christiaan en Anja, Jolanda en Wim, Dianne en Marcel, kleinkinderen, verdere familie en overige naasten sterkte met het verwerken van het grote verlies. 

De rouwdienst waarvoor u bent uitgenodigd wordt gehouden op zaterdag 24 augustus in het Kerkelijk Centrum Sion om 09.45 uur.

Er is gelegenheid om de familie te condoleren en afscheid te nemen van 09:00 tot 09:30 uur in Kerkelijk Centrum Sion, ingang Johannes Vermeerstraat 2 in Rijssen.

 

Kalender icoon dinsdag 20 augustus 2024 13:49 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers