Belangrijke informatie Pearejan x Jesse Baan toernooi

Foto bij Belangrijke informatie Pearejan x Jesse Baan toernooi

Belangrijke informatie Pearejan x Jesse Baan toernooi

Morgen (zaterdag 15 juni) is het eindelijk zo ver, de eerste editie van het Pearejan x Jesse Baan toernooi. Een dag vol plezier, sportiviteit en gezelligheid. Allemaal voor het goede doel.

In dit bericht volgt alvast belangrijke informatie voorafgaand aan het toernooi.

Het speelschema, het veld, de kleedkamer en de stand zal zaterdag te volgen zijn via de Tournify app. In deze app staan ook de spelregels die alle scheidsrechters zullen hanteren tijdens het toernooi.

Via deze link kun je het toernooi al volgen https://www.tournify.nl/live/jessebaantoernooi Zorg er dus zeker voor dat je deze op je telefoon hebt staan om op de hoogte te blijven van het speelschema!

Ook deze zaterdag is er nog van alles te doen voor het goede doel. Zo worden er vanaf 13:00 uur ’s middags hamburgers verkocht waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat. Geniet hier dus ook lekker van.

Na de poulefase, rond kwart over 4, volgt er een veiling. Hier kun je meebieden op verschillende fantastische prijzen!

Wanneer ook de rest van het toernooi is afgerond, maken we ons op voor de prijsuitreiking. Tijdens de afsluiting van het toernooi kun je loten kopen voor het rad van fortuin! Ook hier zijn weer heerlijke prijzen te winnen. We sluiten het toernooi af met gezellige muziek en een lekker drankje!

Bij aankomst zaterdag om 13:00 zal de rest van de informatie volgen, wij hopen er zo een geslaagde dag van te maken!

Tot morgen!
 

Kalender icoon zaterdag 8 juni 2024 13:05 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers