Trainersnieuws jeugd

Foto bij Trainersnieuws jeugd

Trainersnieuws jeugd

De Technische commissie is bezig met de afrondende gesprekken met de trainers voor het seizoen 2024-2025.

Zo kunnen we melden dat we met Peter Knobbe een akkoord hebben bereikt als de nieuwe trainer van JO17-1. Hij vult hier mee de lege plek in na het vertrek van Pim Weijers. 

Wesley Peeters zal de plek van Peter als trainer van JO16-1 innemen. Tevens gaat Wesley ook de cursus VC3 (voormalig UEFA B/TCII) volgen. We wensen Wesley heel veel succes bij het volgen van deze cursus. 

Thom Dekker blijft trainer bij JO15-1. Na eerder ons JO14-1 getraind te hebben wordt dit nu zijn 2e seizoen als trainer van JO15-1. Thom is op dit moment bezig met zijn VC2 (UEFA C/TCIII) cursus. We wensen Thom veel succes bij het laatste deel van deze cursus. 

De opengevallen plek bij JO14-1 wordt ingevuld door Michel Goosen. Hij maakt deze stap na vorig jaar de JO12-1 te hebben getraind. Michel gaat de VC2 (UEFA C/TCIII) cursus volgen. Ook Michel wensen we veel succes bij het volgen van deze cursus. 

We zijn ook verheugd dat Bastiaan Schuitert volgend jaar weer bereid is gevonden om ons JO13-1 team te begeleiden en van oefenstof te voorzien. Dit is voor Bastiaan het 2e seizoen op deze post. 

Ricardo Klaver gaat dit jaar de stap maken naar het grote veld en zal de trainer worden van ons JO12-1 team. Ricardo is al een aantal jaar actief in de onderbouw en is dit seizoen actief als trainer van JO11-1. 

We wensen deze trainers allen heel veel succes met hun team volgend seizoen.

Ondertussen zijn we volop bezig met de gesprekken over de overgebleven functies. Deze gesprekken verlopen vooralsnog positief.We hopen na de kerstvakantie ook hier meer duidelijkheid over te kunnen geven. 
 

Kalender icoon vrijdag 22 december 2023 19:15 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers