Bomvol winterprogramma voor jong en oud

Foto bij Bomvol winterprogramma voor jong en oud

Bomvol winterprogramma voor jong en oud

Zoals iedereen ondertussen gewend is, is de winter de drukste tijd voor de Supportersvereniging.

Voor de jeugd en senioren is er ook dit jaar weer van alles te doen. Te beginnen met het prestigieuze FIFA toernooi, dit jaar het EA FC 24 toernooi.

Activiteiten jeugd:

EA FC 24
Zaterdag 23 december wordt de kantine van Excelsior’31 weer omgebouwd tot gamecenter. Ieder jaar doen maar liefst 160 kinderen en volwassenen mee aan het (FIFA) EA FC toernooi op de Playstation 5. 

Ook dit jaar gaan we weer voor een gevuld clubhuis en hopen we van 09.30 tot 18.00 uur jong en oud te verwelkomen. Door de bijdrage van de Vriendenkring Excelsior’31 kunnen we het inschrijfgeld opnieuw beperken tot maar € 5,-

We verwachten dat 09.30 het inschrijven begint voor alle jeugd  t/m  JO13.  Rond 13.00 uur verwachten we klaar te zijn. 
Het middagtoernooi voor iedereen die ouder is, zal rond 14.00 uur beginnen (inschrijven 13.30) en is uiterlijk  18.00 uur klaar. 

Schrijf je snel in en we zien je zaterdag 23 december! KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Zaal mix-toernooi
 Vrijdag 29 december vindt  in de Reggehal het jaarlijkse zaal mix-toernooi plaats voor alle jeugd van Excelsior’31. Een jaarlijks terugkeren hoogtepunt. De teams worden door de organisatie ingedeeld. Dit zorgt altijd voor leuke wedstrijden en verassende uitslagen. 

Inschrijven is niet nodig. Meld je op tijd bij de Reggehal, wij schrijven je in en voetballen maar!

Het programma is als volgt:
•    MO/JO-12 t/m O15. Inschrijven vanaf 07.30 uur start 08.00 uur.
•    MO/JO-08  t/m O11. Inschrijven vanaf  12.30 uur start 13.00 uur
Wij gaan er vanuit iedereen te zien,  dus weer op tijd en we maken er samen een mooie dag van!

Overige activiteiten

BINGO!
Donderdag 28 december is het hoogtepunt van het jaar in het clubhuis, de jaarlijkse BINGO! Gelukkig net als vorig jaar weer offline en authentiek gezellig. De editie 2022 was extreem drukbezocht dus zorg dat je erbij bent. De deuren openen om 19.30 uur.

Op het programma staan 9 bomvolle rondes en 1 superronde . Zoals u van de Supportersvereniging gewend bent zijn de prijzen zijn niet mals!

Loten zijn 1 euro per 3 en 2 euro per 6.

Darttoernooi
woensag 3, vrijdag  5 en zaterdag 6 januari vindt het jaarlijkse darttoernooi plaats bij Excelsior’31. Met enkele nieuwe krachten in de organisatie, wordt er samen  met de Supportersvereniging een mooi evenement in de steigers gezet. Dat kan alleen maar een succes worden!

Dit jaar zal woensdag 3 januari het koppeltoernooi worden gespeeld, vrijdag 5 en zaterdag 6 januari zal het reguliere singletoernooi plaatsvinden. Er is besloten om zaterdag alleen een winnaarsronde te doen! 

Let op! Het inschrijfgeld bedraagt slechts 5,- maar je moet wel lid van Excelsior’31 of de supportersvereniging zijn. Het Inschrijfgeld is opgeteld het prijzengeld. Voor alle darters ligt er bij aanvang een uniek cadeautje klaar.
Aanmelden kan via klaassen@excelsior31.nl. Leeftijd 16+


Kalender icoon woensdag 6 december 2023 17:53 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers