Excelsior'31 Onder 23 kampioen

Foto bij Excelsior'31 Onder 23 kampioen

Excelsior'31 Onder 23 kampioen

Het beloftenteam van Excelsior’31 is dit weekend door een 2-1 overwinning op SDC Putten kampioen geworden in de Derde Divisie. De ploeg wist in de tweede helft een 0-1 achterstand om te buigen en behaalde daarmee een verdiende overwinning. Door dit resultaat promoveert de 0-23 naar de Tweede Divisie.

Onder leiding van trainer Mats Timmerman, assistent-trainer John Lubbers en leider Wim Pijffers liet de laatste periode zien waarom het de verdiende kampioen is. 

Het team, dat bekend staat om de aanvallende manier van voetballen, wist uit de laatste 6 competitiewedstrijden maarliefst 16 punten te behalen. Mede door deze sterke reeks is de equipe één speelronde voor het eind niet meer in te halen.

Bij de Onder 23-elftallen wordt tweemaal per seizoen gewerkt met een promotie- en degradatieregeling. In totaal worden 28 wedstrijden gespeeld. 14 wedstrijden voor de winterstop en 14 wedstrijden na de winterstop.

De competities bestaan uit acht teams en er wordt een thuis- en uitwedstrijd gespeeld. De nummer 1 promoveert en de nummers 7 en 8 degraderen.

Aanstaande zaterdag 9 december wordt de laatste competitiewedstrijd in de Derde Divisie afgewerkt. Dan speelt Excelsior’31 -23 een uitwedstrijd tegen WSV 0-23. De eerste speelronde in de 2e divisie staat na de winterstop gepland op zaterdag 20 januari 2024.
 

Kalender icoon maandag 4 december 2023 19:36 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers