Wim Pape (55) overleden

Foto bij Wim Pape (55) overleden

Wim Pape (55) overleden

Zondag bereikte ons het droevige bericht dat Wim Pape (55) na een lang ziekbed is overleden.  

Wim was bij Excelsior’31 jarenlang jeugdleider bij het elftal van zijn zoon Stefano. Ook was hij samen met zijn vrouw Caroline vanaf het begin betrokken bij de meidenafdeling van de club. Hij hielp als trainer/leider mee om dit groeiende onderdeel van de club tot bloei te laten komen.

Hij deelde het enthousiasme van het meidenvoetbal met zijn dochter Liesanne, die nog altijd bij onze club voetbalt. Als voetballiefhebber stond hij altijd bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal langs de lijn.

De dankdienst voor het leven van Wim zal worden gehouden op donderdag 7 april om 12:00 uur in Uitvaartcentrum ’t Lentfert, Lentfertsweg 20 te Rijssen.

Voorafgaand aan de dienst is er van 11:15 tot 11:45 uur is gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren.Aansluitend aan de dienst zal de begrafenis plaatsvinden op de algemene begraafplaats Het Lentfert, aan de Schapendijk te Rijssen.

Na de begrafenis is er een samenkomst in het uitvaartcentrum voor een kop koffie en een broodje. 

Op verzoek graag casual/gepaste kleding. Geen bloemen.

Excelsior’31 wenst Caroline, Stefano, Liesanne, familie, vrienden en andere nabestaanden sterkte met verwerken van het grote verlies.
 

Kalender icoon maandag 4 april 2022 18:38 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers