Reserves Excelsior'31-zaal halen monsterscore tegen reserves van Sportclub Olympic

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal halen monsterscore tegen reserves van Sportclub Olympic

Reserves Excelsior'31-zaal halen monsterscore tegen reserves van Sportclub Olympic

Samenvatting Excelsior'31 2 - Spotclub Olympic 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdag hebben de reserves van Excelsior'31 de competitiewedstrijd tegen de reserves van Sportclub Olympic met maar liefst 16-1 gewonnen. Door deze overwinning zijn ze weer terug in de titelrace, nadat onlangs ook angstgegner 't Hoekje uit Oldenzaal al werd verslagen. Het vizier stond beslist op scherp deze avond! De afwezige Anton Acis, Tom Kamphuis en Sander Kwintenberg werden vervangen door Wouter Averesch en John Lubbers.

Het duurde even voordat de openingstreffer viel via een afstandschot van Jonathan Acis. Hierna was het hek van de dam en met de rust was het al 4-0. Na de thee voerden de gastheren het tempo nog op en het ene doelpunt was nog mooier dan de andere. Topscorers waren deze avond Arnoud Baan en John Lubbers die in 'de zeroes' elkaar al blindelings wisten te vinden; een combinatie die ook nog anno 2022 tot de verbeeldig spreekt.

Door de lockdown zijn er nog veel wedstrijden te spelen en is er nog van alles mogelijk in de titelrace voor de reserves van Excelsior'31- zaal. Donderdag 7 april staat de volgende thuiswedstrijd tegen ZVV Homar op het programma voor het tweede team.

Doelpunten Excelsior'31 2:
Arnoud Baan (4), John Lubbers (3), Wouter Averesch (3), Maarten Postma (2), Jonathan Acis, Daan Kreijkes, Nick Averesch, eigen doelpunt.

Wedstrijdselectie Excelsior'31 2:
Gerjan Bakker (keeper), Daan Kreijkes, Maarten Postma, Nick Averesch, Arnoud Baan, Jonathan Acis, John Lubbers, Wouter Averesch

Coach: Gerald Keizer

Kalender icoon vrijdag 25 maart 2022 10:11 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers