Toekomst clubhuis (ALV komende woensdag 30 maart om 20.00u)

Foto bij Toekomst clubhuis (ALV komende woensdag 30 maart om 20.00u)

Toekomst clubhuis (ALV komende woensdag 30 maart om 20.00u)

Toekomst clubhuis (ALV komende woensdag 30 maart om 20.00u)

Aanstaande woensdag, 30 maart 2022, staat het vervolg van de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Dit vervolg is nodig om de statuten te kunnen wijzigen (zoals besproken tijdens de ALV van 2 maart 2022). Naast de statutenwijziging willen wij met elkaar in gesprek over de verbouw- /nieuwbouwplannen van ons clubhuis.

Uit onderzoek blijkt dat de komende jaren het nodige onderhoud moet worden uitgevoerd aan het clubhuis. Ook blijkt uit een inventarisatie dat uitbreiding/ anders gebruik van ruimten wenselijk is en kan op gebied van duurzaamheid ook het nodige nog worden verbeterd.

Om die redenen is sinds vorig jaar een werkgroep samengesteld die onderzoek doet naar de beste oplossing. Het bestuur wil de leden in een vroegtijdig stadium betrekken en daarom komende woensdag een terugkoppeling geven van de eerste bevindingen van deze werkgroep.

Daarom nodigen wij de leden uit om zo mogelijk aanwezig te zijn. Naast de aanpassing van de statuten zal dus de toekomst van het clubhuis op de agenda staan. Andere bespreekpunten kunnen worden aangedragen door een mail te sturen naar secretaris@excelsior31.nl

 

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats in de (nieuwe) Top, komende woensdag (30 maart 2022) en start om 20.00u.

Kalender icoon zaterdag 26 maart 2022 13:03 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers